viata
  • AIGURAREA DE VIAȚĂ
  • CALCULATOR ASIGURARE DE VIAȚĂ

Asigurarea de viata este modalitatea prin care aceste riscuri sunt preluate de o companie de asigurari, care in schimbul unei sume de bani prestabilite preia aceste riscuri, si in cazul producerii evenimentului nedorit va despagubi persoana asigurata sau beneficiarul acestuia.

Asigurarea de viata este un contract semnat intre asigurator si asigurat in favoarea unui beneficiar, sau a mai multor beneficiari. Obiectul acestui contract este suma asigurata, care se stabilieste de comun acord de ambele parti, sau la cererea asiguratului.

In functie de suma asigurata si de alti factori se stabileste marimea primei de asigurare pe care asiguratul va trebui sa o plateasaca pe parcursul duratei contractului la intervale de timp prestabilite.

In schimbul primelor de asigurare compania de asigurari acopera riscurile incluse in contract si se obliga la plata despagubirilor in cazul ivirii acestora.
Suma asigurata si plimele platite depind de multi factori. In principiu o polita de asigurare este mai ieftina pentru tineri si este mai scumpa daca este contractata la varste mai inaintate. Starea sanatatii este un alt factor luat in calcul, varsta si sexul determinand aparitia unor boli specifice ceea ce cresc riscul asumat de asigurator. Activitatea profesionala dar si cea din timpul liber pot influenta si ele pretul primei, activitati in domenii in care asiguratul este predispus accidentelor pot creste valoarea primei platite.

Asigurarea de viata este o protectie financiara, care asigura un viitor sigur beneficiarilor (sau beneficiarului) dar si asiguratului. Ea va ofera protectia materiala si independenta financiara de care are nevoie familia pe termen lung.

Date personale si de contact

Nume / Prenume (asa cum apare in cartea de identitate)

Data nasterii:(zz/ll/aaaa)

Starea civila:

Email

Telefon

Detineti o asigurare de viata?:

Formular de Analiza a Necesitatilor

Ce venituri obtineti din activitatea pe care o desfasurati?

Care este contributia procentuala la bugetul familiei?

Care este instrumentul de economisire a banilor preferat?
(ierarhizare de la 1 (minim) – 5 (maxim))

◈ depozite bancare
◈ fonduri de investitii
◈ actiuni
◈ titluri de stat
◈ euro sau dolari in numerar

Care sunt obiectivele financiare pe termen lung?
(ierarhizare de la 1 (minim) – 5 (maxim))

◈ Asigurarea unei situatii financiare decente pentru urmasi in caz de deces
◈ Mentinerea standardului de viata in caz de invaliditate
◈ Economii pentru pensie
◈ Economii pentru educatia copiilor
◈ Economii pentru proiecte majore (casa, masina, casa de vacanta etc.)

La ce varsta doriti sa va retrageti din activitate?

Ce suma doriti sa primiti la pensie?

Cat cheltuiti in prezent cu educatia copiilor?

Ce suma considerati ca va fi necesara pentru acoperirea cheltuielilor de scolarizare in facultate?

Ce suma ar fi necesara in caz de invaliditate pentru a va mentine standardul de viata? ( se calculeaza, in general, ca suma a 10-12 venituri nete / familie)

Ce suma ar fi necesara pentru asigurarea unei situatii financiare decente pentru urmasi in caz de deces?( se calculeaza, in general, ca suma a 12-24 venituri nete / familie)

Va multumim pentru completarea acestui formular. Prin completarea lui, sunteti de acord sa fiti contactat de un consultant/ partener al site-ului nostru pentru a va prezenta analiza necesitatilor dumneavoastra. De asemenea, va dati acordul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie folosite in acest scop.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search